Κουπόνι PureVPN Ιανουάριος 2022

Βρείτε τους πιο πρόσφατους κωδικούς κουπονιών της PureVPN για να έχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση στην VPN συνδρομή σας. Όλα τα προγράμματα έχουν προσιτές τιμές, αλλά με τα κουπόνια της PureVPN, τους κωδικούς προώθησης και τις προσφορές, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα. Η PureVPN εκτιμά τους πελάτες της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους έχει ευχαριστημένους. Μπορείτε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις σχετικά με τις εκπτώσεις, τις προσφορές και τους κωδικούς κουπονιών PureVPN.

Πώς να χρησιμοποιήσω το κουπόνι της PureVPN;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι Pure VPN πολύ εύκολα και απλά:

 1. Βρείτε τον καλύτερο κωδικό κουπονιού στην παραπάνω λίστα αυτής της σελίδας
 2. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της PureVPN και επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε
 3. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε (πιστωτική κάρτα ή Paypal)
 4. Κάντε κλικ στο “Έχετε κωδικό κουπονιού;”
 5. Εισάγετε τον κωδικό κουπονιού στο πεδίο που μόλις εμφανίστηκε

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είναι δυνατή η εφαρμογή κουπονιού σε ορισμένα προγράμματα της PureVPN.

Κερδίστε έκπτωση 70% στο πρόγραμμα 2 ετών

Αποκτήστε το πρόγραμμα 2 ετών με έκπτωση 70%, στη μειωμένη τιμή των 3,33$ ανά μήνα, δηλαδή περίπου 2,74. Επίσης, όλα τα προγράμματα διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Αυτό είναι το καλύτερο πρόγραμμα εάν θέλετε να αποκτήσετε την καλύτερη έκπτωση στη συνδρομή σας στην PureVPN, ειδικά εάν την χρειάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κερδίστε 7 ημέρες δωρεάν + 47% έκπτωση στο ετήσιο πρόγραμμα

Εάν είστε διστακτικοί στο να δεσμευτείτε για 2 χρόνια, μπορείτε να επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την PureVPN δωρεάν για 7 ημέρες, ώστε να μπορείτε να τη δοκιμάσετε και, στη συνέχεια, εάν θέλετε να διατηρήσετε τη συνδρομή σας, θα χρεωθείτε με 69,95$ (~ 57,68) για ένα χρόνο. Οπότε, θα έχετε μια έκπτωση 47% σε σύγκριση με το κανονικό μηνιαίο πρόγραμμα.

Οι προσφορές της PureVPN για να εξοικονομήσετε χρήματα

Η PureVPN προτείνει ειδικές προσφορές σε ορισμένες περιπτώσεις όπως:

 • Προσφορές Cyber Monday
 • Χριστουγεννιάτικες Προσφορές VPN
 • Προσφορές VPN για το Νέο Έτος

Κατά τη διάρκεια αυτών των special events μπορείτε να πάρετε μεγαλύτερες εκπτώσεις και περισσότερους κωδικούς κουπονιών.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μόλις αποκτήσετε την επί πληρωμή συνδρομή της PureVPN, έχετε 30 ημέρες για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες της και εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να πάρετε όλα τα χρήματά σας πίσω. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να ανοίξετε μια ζωντανή συνομιλία απευθείας στην ιστοσελίδα του PureVPN και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Πριν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας. Θα χρειαστούν 5 έως 7 ημέρες για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Τι είναι η PureVPN και ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Η PureVPN προσφέρει απόλυτη ελευθερία στο διαδίκτυο και σας βοηθά να αποκτήσετε διαδικτυακό απόρρητο. Η Pure VPN έχει εξαιρετικές κριτικές και την εμπιστεύονται πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες. Προσφέρει μια από τις καλύτερες γεωγραφικές ποικιλομορφίες, ενώ είναι αρεστή λόγω του εξειδικευμένου διακομιστή streaming που διαθέτει. Η Pure VPN σας βοηθά να διατηρείτε το διαδικτυακό σας απόρρητο ανέπαφο και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ. Διαθέτει γρήγορους διακομιστές παντού και είναι οικονομικά προσιτή. Επίσης, προστατεύει καλά την ιδιωτικότητά σας, ενώ τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας της σας γλιτώνουν από τις χειρότερες απειλές.

Η PureVPN έχει έναν αριθμό χαρακτηριστικών που μπορούν να ταξινομηθούν σε γενικές γραμμές ως:

 • 6500+ διακομιστές σε πάνω από 140+ χώρες
 • Υποστηρικτικά πρωτόκολλα όπως OpenVPN, Πρωτόκολλο Ασφαλείας L2TP και Secure Socket Tunneling
 • Ειδικές διευθύνσεις IP
 • Ζωντανή συνομιλία υποστήριξης 24/7
 • Ανεπτυγμένο Port Forwarding – Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πρέπει να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε το VPN να μην σας εμποδίζει
 • NAT Firewall (Τείχος Προστασίας)
 • P2P torrenting – Καταναλώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο
 • Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες – Windows, Android, Mac OS και iOS και προσαρμοσμένες εφαρμογές για το Amazon Fire
 • Stick και Android TV
 • Ασφάλεια Wi-Fi – Η PureVPN ανιχνεύει αυτόματα το πότε η συσκευή σας συνδέεται σε δημόσιο Wi Fi και επιτρέπει στο VPN να σας παρέχει άμεση ασφάλεια
 • Internet Security Suite – Αποτελείται από τις λειτουργίες “Ozone” και “Gravity” που είναι εξαιρετικές για την Ασφάλεια σας

Εξυπηρέτηση Πελατών της PureVPN

Η υποστήριξη των πελατών είναι ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα της PureVPN. Διαθέτει πολλούς οδηγούς χρήσης και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για να λύσετε κάθε πιθανό σας πρόβλημα. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν περισσότερες λύσεις με τη μορφή ζωντανής συνομιλίας με μια ομάδα διαθέσιμη 24/7. Έχουν άμεση ανταπόκριση και είναι γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Για γρήγορες απαντήσεις με λεπτομερείς λύσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ticket όπως συνήθως συμβαίνει σε πολλές υπηρεσίες VPN.

Κουπόνι της PureVPN: Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορώ να βρω κωδικούς κουπονιών της PureVPN;

Όλα τα καλύτερα και έγκυρα κουπόνια της PureVPN καταγράφονται σε αυτήν τη σελίδα, απλώς επιλέξτε τον κωδικό που σας ταιριάζει και εισάγετέ τον στο πεδίο κωδικού κουπονιού κατά την διαδικασία πληρωμής.

Χρειάζομαι λογαριασμό στην PureVPN για να χρησιμοποιήσω το κουπόνι;

Αρχικά, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό, μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προώθησης. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής, θα δημιουργηθεί ένα λογαριασμός στην PureVPN.